Kirjoita Kansan Uutisiin!

Kirjoita Kansan Uutisiin – tehdään yhdessä laatulehteä!
Kansan Uutiset etsii kirjoittajia. Lehden ja verkon kautta voit vaikuttaa yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Lukijatutkimuksemme mukaan sekä lehdestä että verkosta luetaan uutisten lisäksi aktiivisesti näkemyksellisiä juttuja, sanoo Kansan Uutisten päätoimittaja Sirpa Puhakka, ja kutsuu lukijoita kirjoittamaan ja antamaan juttuvihjeitä toimitukselle.

– Kansan Uutisissa voit kirjoittaa esimerkiksi asiantuntijana lehteen (Horisontti) tai blogata verkkoon (oma blogi).

Mitä haluaisit lukea Kansan Uutisista? Päätoimittaja kehottaa toimittamaan juttuvinkit ja kirjoitukset suoraan sähköpostiin sirpa.puhakka@kansanuutiset.fi  tai soittamaan päätoimittajalle numeroon 045 7731 3000.

Näin pääset kirjoittamaan Horisonttiin

Kansan Uutiset julkaisee viikkolehdessä Horisontti-kirjoituksia, joissa pohditaan asioita syvällisemmin / uuden näkökulman kautta tai asiantuntijana.

Mikään yhteiskunnan alue ei ole vierasta. Lukijan voi myös yllättää kirjoituksella, jota ei uskoisi löytyvän Kansan Uutisista.

Kirjoituksen pituus on 4 800 merkkiä välilyönteineen.
Jutun yhteydessä julkaisemme kirjoittajan lyhyen esittelyn ja valokuvan.

Ryhdy bloggaamaan Kansan Uutisissa

Kansan Uutiset on onnistuneesti kehittänyt verkkolehteä. Käyntimäärät kasvavat koko ajan. – Kokoamme bloggaajia verkkolehteen. Tavoitteena on luoda vasemmistolainen blogimaailma vastapainoksi oikeistojyräämiselle, kertoo Puhakka.

– Bloggaaminen on vapaaehtoisduunia. Jokainen voi kirjoittaa tekstekjä omaan tahtiinsa, haluamansa pituisia blogeja itseään kiinnostavista aiheista.

Tutustu blogeihin KU:n sivuilla

KU julkaisee myös ajankohtaisimpia paloja blogeista pääkirjoitussivuilla sekä nostaa toisinaan uutisiin tavanomaisten uutiskriteereiden pohjalta.

Linkkejä teksteihin jaetaan myös Kansan Uutisten Fb-sivuilla ja Twitterissä.

– Lähiaikoina voit tilata myös uutiskirjeemme, lupaa Sirpa Puhakka.

Tykkäsitkö artikkelista? Kerro siitä kavereillesi!
Jaa kavereille