Tervehdys rakkaat siskot ja veljet!

Suldaan Said Ahmedin terveiset jäsenille ja uutiskirjeen lukijoille 17.6.2016

Tervehdys rakkaat siskot ja veljet!

Vasemmistoliitto on 2010-luvun punavihreä feministinen työväenpuolue, joka on puoluekokouksessa nuorentunut sekä monikulttuuristunut.

Olemme demokratiassa sekä tasa-arvossa suunnannäyttäjä ja edelläkäyvä puolue.

Haluamme purkaa yhteiskunnassa olevia syrjiviä rakenteita ja poistaa kaikki esteet, mitkä estävät kaikkien yhdenvertaiset osallistumismahdollisuudet.

Haluamme Suomesta hyvinvointivaltion, joka pitää hyvin huolta kansalaisistaan ja luonnosta, jossa veroja maksetaan oikeudenmukaisesti, jossa omalla työllään tullaan hyvin toimeen ja jossa ihmisarvolla ei ole hintalappua.

Me haluamme, että ilosanomamme tavoittaa kaikki suomalaiset sekä huomisen suomalaiset ja tähän tarvitsemme meidän kaikkien aktiivista osallistumista. Jokainen jäsen on puolueen lähettiläs.
Sosiaalisessa mediassa jokainen voi tykätä ja jakaa eteenpäin vasemmistoliiton julkaisuja.

Meillä on paljon potentiaalisia äänestäjiä, jotka etsivät poliittista kotiaan, mm. maahanmuuttajien parissa, joten jokainen omalla paikkakunnallamme toivottakaamme heidät tervetulleiksi puolueeseemme.

Puoluekokouksesta minulle on jäänyt hyvät muistot, olen saanut lämpimän vastaanoton ja tutustunut muihin ihmisiin siellä.

Puolueemme on kuin iso perhe ja olemme kaikki sen jäseniä, me kannustamme ja tuemme toinen toisiamme. Eläköön monikulttuurinen vasemmistoliitto.

terveisin

Suldaan Said Ahmed,

+358 (0) 458 939 080
suldaan.said@gmail.com

Tykkäsitkö artikkelista? Kerro siitä kavereillesi!
Jaa kavereille