Vasemmistoliitto valitsi kolme toiminnanjohtajaa

Vasemmistoliiton puoluehallitus päätti 16.1. palkata kolme uutta toiminnanjohtajaa. Eteläiselle, läntiselle ja keskiselle alueelle valittiin uudet toiminnanjohtajat eläköityvien tilalle.

– Tiimimme vahvistaminen tässä vaiheessa on erittäin tärkeää kun valmistautuminen maakunta-, eduskunta- ja eurovaaleihin alkaa. Odotan innolla, että saamme uudet tekijät mukaan remmiin, puoluesihteeri Joonas Leppänen toteaa.

Eteläisen alueen (Helsingin ja Uudenmaan piirit) toiminnanjohtajaksi valittiin Juuso Aromaa, 31. Hän on koulutukseltaan yhteisöpedagogi ja konduktööri ja hän on ollut kaupunginvaltuutettu Hyvinkäällä.

Läntisen alueen (Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Hämeen piirit) toiminnajohtajaksi valittiin Misha Dellinger, 41. Hän on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja kokki. Viimeiset vuodet Dellinger on työskennellyt Vasemmistonuorten Varsinais-Suomen piirisihteerinä.

Keskisen alueen (Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Pohjanmaan piirit) toiminnanjohtajaksi valittiin Aaron Kallinen, 38. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri. Tällä hetkellä Kallinen työskentelee eduskuntaryhmän ryhmäavustajana.

Uudet toiminnanjohtajat aloittavat työnsä helmikuussa.

Lisätietoja

Joonas Leppänen
Puoluesihteeri
+358 40 183 1033

Tykkäsitkö artikkelista? Kerro siitä kavereillesi!
Jaa kavereille